Tunnen niin kerrostalot, rivitalot kuin omakotitalotkin myös omakohtaisesti -


olen asunut mm. Töölössä 20-luvun klassisistisessa talossa, Munkkiniemessä 30-luvun funkistalossa, Kruununhaassa 1900-luvun alun talossa, Käpylässä 50-luvun ateljeeasunnossa, Metsälässä 70-luvun rivitalossa & Marjaniemessä 90-luvun upeassa kytketyssä erillistalossa. 

Nyt asun Itä-Pasilassa 70-luvun
kerrostalossa, aivan Triplan lähellä.

Minulle on tärkeää auttaa asiakkaita niin asunnon myynnissä kuin vuokrauksessakin. Pyrin löytämään parhaat ratkaisut ja - myös ostajaa ajatellen - kartoittamaan huoneiston tai kiinteistön parhaat puolet.

Vuokrakohteissa pidän mieluiten yksityisesittelyt, jolloin saan paremmin selville, miten vuokralainen soveltuu mahdolliseen uuteen kotiinsa ja toisaalta vuokranantajan on helpompi valita vuokralainen, kun heidät on huolellisesti haastateltu.

Olen aloittanut kiinteistönvälittäjän urani Kiinteistömaailmassa. Voidakseni itse vaikuttaa markkinointiin ja asiakastyöhön, perustin oman kiinteistönvälitysliikkeen keväällä 2019. On ollut oikea päätös. Asiakkaat ovat ihania, asunnot ovat löytäneet uudet tyytyväiset asukkaat ja pyrin aina tekemään pohjatyöt huolella, ettei jälkipuheita syntyisi.

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voin olla avuksi asuntoasioissa. Alustava arviokäynti paikan päällä on maksuton.

Miten voin auttaa?

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voin olla avuksi asuntoasioissa.

OTA YHTEYTTÄ